Glassclean - Fönsterputs

Här kommer en liten guide som illustrerar hur bra ArctiClean Glass Clean verkligen är!
Tillvägagångssättet när man putsar en ruta är inte speciellt komplicerat, men för att resultatet ska bli 100% så krävs dels ett mycket bra fönsterputs, och en mycket bra torkduk.


Här kommer ett par bilder som visar hur rutan på förardörren ofta ser ut efter ett par dagars användning. Det är fingeravtryck blandat med kalkfläckar från vattnet tillsammans med insekter och annan smuts av yttre påverkan.
Bild

Bild

På en bil med rutram kör man lämpligtvis ned rutan en dm för att göra rent kanten så man inte lämnar massa skit kvar där som kommer fram när man kör ner rutan nästa gång.
Bild

Bild

Bild

Bild


AC Glass Clean fungerar ypperligt tillsammans med AC double action sprayflaska!
Bild


AC Glass Clean spädes med vatten och blandningsförhållandet 1:10 räcker MYCKET långt. Rutorna bör vara mycket smutsiga för att en kraftigare dosering skall behövas.
Bild

Bild


Torkduken spelar en väldigt viktig roll när man putsar sina rutor. Se till att ha en våffelduk som ENBART är dedikerad för fönsterputs. Duken är mycket stor och räcker gott och väl till en hel bil, både in och utsida! Dukens mikroskopiska fibrer plockar upp varje liten partikel!
Bild

Bild


Spraya på... (AC Sprayflaska är dubbelverkande, den lägger ut medel även när du släpper handtaget!)
Bild


Låt verka en kort stund...
Bild

Torka rutan torr med våffelduken.
Bild


Resultatet är inget annat är häpnadsväckande! :o :lol:
Bild


När du ska rengöra glaset i t,ex en backspegel eller en annan trång yta så går det lika bra att spraya Glass Clean rakt på våffelduken för att sedan torka glaset rent!
Bild

Bild

Bild