Dela |
Finns i lager

Arcticlean Heavy Cut Compound 250ml

 • 189kr
 • Antal st
Art nr:
PM-026-250
Vikt:
1.00

 • Heavy cut compound  är ett av våra flaggskepp och det senaste i polermedelsteknologi. Produkten är ett starkt avverkande, lättarbetat polermedel som snabbt avverkar repor, skavanker och oxidation på hårda och mjuka lacker, gelcoat, plexi och många andra blanka material och lämnar en extremt fin yta för att vara en avverkande produkt.

  Innehåller aluminiumoxid som bryts ned under arbetets gång och minimerar efterarbetet. Heavy cut compound är fritt från silikoner och fillers och lämnar därför ett ärligt resultat och är säkert att användas i lackeringsverkstäder etc. Heavy cut compound har en unik vattenbaserad formula som ger en bra arbetsmiljö utan starka dofter och onödigt dammande.

  Förvaras frostfritt och oåtkomligt för barn.

  Demonstrationsfilm & bruksanvisning

  Heavy Cut Compound är lämplig att använda med både roterande och oscillerande maskin tillsammans med avverkande eller medium polertrissa.

  Används med fördel med Twisted wool, Woolpad eller annan avverkande trissa, och kan även köras som steg 2 med mediumtrissa på grund av den höga glansen och det säkra resultatet den ger.

 • För att skicka en recension måste du vara inloggad.