Dela |
Finns i lager

Arcticlean Clay -Medium Grade 200g

 • 199kr
 • Antal st
Art nr:
TR-03-004
Vikt:
0.30

 • Arcticlean Clay -Medium Grade 200g är en otroligt effektiv Lera som utan att bearbetas är mjuk, följsam och fet, man kan istället för claylube använda vanligt starkt koncentrerat schampoo, förslagsvis Wax Schampoo.


  -Medium Grade är en medium avverkande lera men fortfarande otroligt effektiv utan att påverka lacken mer än nödvändigt.

  En perfekt lera för normalbruk, borttagning av nedfall från träd, skorstenar etc.

   

  Leran kommer i en exklusiv plåtlåda.

  Bruksanvisning:
  LÄNK

 •  
   
   
   
   
  Claes
  2012-12-04 01:07:09
  Visst inte riktigt vad jag skulle tro om dethär med att använda lera på bilen, men efter att ha läst mycket så köpte jag en och testade!

  Började med att spruta bilen med degreaser pro följt av autoclean+wax och lät det ligga på en stund. Spolade sedan av det och bilen såg riktigt ren ut!

  Gick sedan efter och tvättade den ordentligt med svamp ihop med wax schampoo/vatten. Så ren som bilen var efter det har den nog aldrig vart! Trodde jag..

  Började sedan med leran, hade en sprayflaska med ganska starkt blandat wax schampoo + vatten som jag duschade på ytan jag skulle lera, gnuggade lätt med leran och man kände direkt att lacken blev mycket lenare, som att det inte fanns något motstånd alls. Otrolig skillnad!

  Tog även effektift bort alla asfaltsprickar och flygrost som fanns kvar efter tvätten. Leran är väldigt smidig att arbeta med, smular och trasar inte sönder överhuvudtaget , när ytan börjar bli smutsig är det bara att knåda om den. Ja skulle säga att en sånhär bit räcker till många bilar! :)

  Kommer användas på alla bilar jag ska rekonda framöver!

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.